HONOR MAGİC 4 ULTİMATE TANITILDI

Magic 4 Ultimate Editionın temelinde Magic 4 Pro modeli bulunuyor. Temel değişiklik olarak  kamera'nın güçlendirilmesi öne çıkıyor. Ana kamera sensörünün büyüklüğü 1/1.12 inçe çıkıyor. Magic 4 Pro’da ise sensör büyüklüğü 1/1.56 inç. Ancak 50 megapiksel çözünürlük konusunda bir değişiklik bulunmuyor. Piksel büyüklüğü 1.4 µm’a çıkarken, daha gelişmiş bir lens kameraya ekleniyor. Lensin merkezinin yüzde 37 ve kenarlarının da yüzde 30 oranında daha keskin olduğunu söyleyebiliriz.


Yeni telefonunun kamerasına güvenen Honor, Magic 4 Ultimate Editio’ın DxOMarkın kamera testinden 146 puan alarak zirveye çıktı. Listenin zirvesinde daha önce testten 144 puan alan Huawei P50 Pro bulunuyordu.

Ultra geniş açılı kamera sensörü  hem büyüyor hem de çözünürlüğü artıyor. Çözünürlük 64 megapiksele kadar çıkıyor. Lensin açısı da 122 dereceden 126 dereceye yükseliyor. Daha önce Honor Magic V’de kullanılan 50 megapiksel spektrum kamera da telefonda mevcut.

Kamera donanımının kalanında bir değişiklik yok. 3.5x optik yakınlaştırma özelliğine sahip 64 megapiksel telefoto kamera ve Uçuş Süresi (ToF) sensörü değişmeden Ultimate Edition’a geliyor. Magic 4 Pro’daki 12 megapiksel ön kamera da varlığını koruyan unsurlar arasında.

Magic 4 Ultimate Edition da Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemciyle geliyor. Bu işlemci 12 GB RAM bulunuyor. Dahili depolama alanı ise 512 GB. Android 12’i ise Magic UI 6.0 kullanıcı arayüzü tamamlıyor. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar